Services

Services

Retailbouw

Het bouwen van gebouwen voor retail vraagt om een gedegen aanpak en professioneel advies. Wij kennen de kneepjes van de retailbouw en weten dus precies wat erbij komt kijken om deze gebouwen te laten voldoen aan de meest expliciete eisen. Rolstoelvriendelijk, hygiënisch, aangenaam, de juiste temperatuur; stuk voor stuk belangrijke elementen waar we altijd rekening mee houden.

Utiliteitsbouw

Grote kantoorpanden, sportcomplexen, gemeentehuizen, parkeergarages, scholen..... BCE heeft de kennis en expertise in huis.

Nieuwbouw

Naast renovaties realiseren we tal van nieuwbouw projecten. Dat doen we op basis van uitgebreide plannen en gedetailleerde tekeningen. Maar we hebben ook de experts in huis om met u mee te denken over uw wensen en eisen bij een nieuw op te leveren pand of gebouw.

Renovaties

We hebben veel ervaring met grootscheepse renovaties. Daar ligt eigenlijk onze grootste passie omdat we meestal het karakter van het gebouw willen behouden. Dat vraagt om precisie en creativiteit. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen we een plan en zorgen we dat alle wensen en eisen meegenomen worden in de uiteindelijke renovatie. Dat geeft veel voldoening voor beide partijen.

Datacenters

De moeilijkheidsgraad bij datacenters is dat ze water- en stofvrij moeten zijn. Wij beschikken over uiterst sterke filters en afzuigers zodat we aan deze eis kunnen voldoen. Vanzelfsprekend is een zorgvuldige voorbereiding en werkwijze hier extra  belangrijk.